Jonas Jolie als personal coach

JONAS JOLIE

13 augustus 1996
Personal Coach

Doordat ik een grote interesse heb voor sport in het algemeen koos ik voor de richting lichamelijke opvoeding op Hogeschool Odisee Campus Parnas te Dilbeek. Tijdens mijn laatste jaar hogeschool startte ik ‘Jolie Personal Coaching’ in bijberoep. Momenteel ben ik voltijds Personal Coach.

 

Naast een persoonlijke trainer wil ik ook vooral een coach zijn. Een trainer houdt zich specifiek bezig met het trainbare (kracht, snelheid, uithouding, lenigheid). Een coach is iemand die het mentale aspect niet verwaarloost. Om te starten met sport en om dit vol te houden is ‘motivatie’ een onmisbaar aspect. Motivatie is de basis om iets te kunnen en vooral willen doen.

Visie Jolie Personal Coaching

Jolie personal coaching piramide

Motivatie:

De basis van de piramide, dus het belangrijkste. Motivatie om met iets te starten en vol te blijven houden. Motivatie om iets te willen kunnen en iets te willen bereiken.

Doelen bepalen:

Wat wil je bereiken en op welke termijn? Zijn de doelen realistisch en haalbaar binnen de vooropgestelde termijn? Wat heb je ervoor over om je doelen te bereiken?

Aanpak / strategie:

Hoe en met welke middelen ga je de doelen bereiken? Hoeveel keer per week ga je aan je doelen werken? Doe je dit alleen of samen met iemand?

Jolie personal coaching: 

Samenwerking met mij door middel van een individueel programma (beweging en voeding), eventueel gecombineerd met persoonlijke training/coaching.


Top van de piramide en laatste stap. De vooropgestelde doelen zijn bereikt. Belangrijk om te blijven trainen/sporten en nieuwe doelen voorop te stellen.

Certificaten

Diploma fitnessinstructeur Jolie personal coaching
Diploma personal coach
Diploma lo Jolie personal coaching